keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Uuden toimiston tuparit

Huhtikuun 26. päivä uudella toimistolla osoitteessa Kuninkaankatu 39 vietettiin tupaantuliaisia. Mukaan oli kutsuttu paitsi Vegaaniliiton ja Oikeutta eläimille -yhdistyksen väkeä niin Tampereelta kuin muualtakin Suomesta, myös toimiston muiden yhdistysten aktiiveja. Toimiston tiloissa toimivat myös Pirkanmaan luonnonsuojelupiiri, Luonto-Liiton Hämeen piiri, Tampereen ympäristösuojeluyhdistys, Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto sekä Animalia.

Paikalle saapuikin reilut 50 henkilöä nauttimaan pöydän antimista, tutustumaan uuteen tilaan ja tietenkin tapaamaan uusia ihmisiä! Saimme paikalle myös Vegaaniliiton valtakunnallista edustusta lähes koko hallituksen muodossa.


Buffetpöydässä oli vapaaehtoista maksua vastaan tarjolla monen monituista herkkua. Iso kiitos kaikille syötäviä tehneille!

Lisäksi saimme maisteltavaksemme Vivanin suklaita sekä aivan uusia Pana-raakasuklaita. Vegaanisia tietenkin kaikki ja montaa ihanaa makua!
Toimistolla toimii myös säännöllisen epäsäännöllisesti Kamomillan konditorian koekeittiö. Tervetuloa tutustumaan paitsi toimistoon ja toimintaan, myös uusiin herkkuihin, joita saamme maisteltavaksi ja arvioitavaksi aika ajoin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti