torstai 27. lokakuuta 2011

Ensi tiistaina maistellaan!


Maailman vegaanipäivää vietetään tiistaina 1.11.

Vegaaniliiton Tampereen paikallisryhmä juhlistaa maailman vegaanipäivää tarjoamalla maistiaisia ohikulkijoille Keskustorilla kello 14–20. Tarjolla on riisipiirakoita, munatontavoita ja cupcake-leivonnaisia sekä tietysti kahvia ja teetä. Kotiinviemisiksi maistatuksesta voi ottaa mukaan reseptejä ja tietoa ravitsemuksesta.

Myös Animalia on paikalla kertomassa Vapauta valinnoilla -kampanjastaan, ja Oikeutta Eläimille -yhdistys jakaa tietoa eläinten kohtelusta. Tapahtumaa sponsoroivat luonnontuotteiden erikoisliike Runsaudensarvi sekä Myllärin luomu.

Olette lämpimästi tervetulleet mukaan maistelemaan!

Maailman vegaanipäivänä Vegaaniliitto kehottaa kokeilemaan kasviperäistä ruokavaliota, sillä se on konkreettinen teko niin oman terveyden, ympäristön kuin eläintenkin hyväksi. Tutustuminen vegaaniruokaan on helppo aloittaa omasta ruokakaupasta: hedelmä- ja vihannesosasto on kaikille tuttu paikka, mutta eläinvapaata evästä löytyy myös kuivamuonahyllystä sekä leipä-, kylmäkaappi- ja pakasteosastoilta.

Mikäli sormi menee suuhun elintarvikkeiden raaka-ainelistauksia lukiessa, voi vegaanituotteet.net-sivustolta etsiä valmiita listoja varmasti vegaanisista tuotteista. Reseptejä ja vinkkejä vegaaniseen kokkailuun ja leipomiseen löytyy lukemattomat määrät internetin monipuolisilta reseptisivustoilta ja ruokablogeista.

Maukasta maailman vegaanipäivää!

Iloisin vegaaniterkuin,
Vegaaniliiton Tampereen paikallisryhmä


Lue lisää:
- Vegaaniliiton verkkosivut: vegaaniliitto.fi
- Animalian Vapauta valinnoilla -kampanja: www.animalia.fi/valinta
- Oikeutta eläimille -yhdistyksen verkkosivut: oikeuttaelaimille.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti