maanantai 26. elokuuta 2013

Tule mukaan vapaaehtoiseksi!

Hyvää aktiivista syksynalkua!

Jos olet kiinnostunut tekemään pieniä tai isompia asioita kasvisruuan tekemisessä tutummaksi, ota yhteyttä!

Meillä on pieniä ja suurempia tehtäviä tarjolla niin ruuan tekijöille, organisointitaitoisille ja roudareille kuin kääntäjille, kirjoittajille ja somessa pyörivillekin! Mikäli allaolevasta listasta ei löydy mitään itseä kiinnostavaa, voimme räätälöidä tehtäviä oman kiinnostuksesi ja ajankäyttösi suhteen - mikään tehtävä ei ole liian pieni.

Kaikissa vapaaehtoistöihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Tampereen yhteyshenkilöön Sariin numerossa 0440 777 408 tai osoitteeseen tampere@vegaaniliitto.fi.

Myös työkokeilupaikka on avoinna Tampereen toimistollamme. Selvitä työkokeilumahdollisuutesi TE-toimistostasi ja ota yhteyttä!Vapaaehtoistehtäviä Vegaaniliitossa ja eritoten Tampereella:

Kirjoittajia: Vegaia-lehteen, blogiin, nettisivuille ja esitteitä varten.

Ruuanlaittajia: Makeita tai suolaisia ruokia maistatetaan ja myydään monissa tapahtumissamme ympäri Tamperetta.

Taittajia: Tapahtumiimme tarvitaan pieniä mainoksia ja yhdistyksessä on aina tarvetta lehden, esitteiden, markkinointimateriaalin tekijöille.

Varainhankkijoita: varainhankinnan suunnittelijoita, sekä ideoiden toteuttajia tarvitaan monipuolisiin tehtäviin, hakemuspaperien täyttämisestä sosiaalisessa mediassa mainostamiseen ja tuotemyyntiin. Voit valita itsellesi kiinnostavimmat tavat toimia!
Facebookin, blogin ja nettisivujen päivittäjiä: Ajankohtaisten tietojen pitäminen ajakohtaisina vie yhdeltä ihmiseltä aikaa, mutta monelta vain vähän. Mikäli facen tai blogien maailma on muutenkin sinulle toinen olohuone, tämä voi olla mieluinen ja nopea vapaaehtoistyön muoto, jossa saat käyttää halutessasi omaakin luovuuttasi.

Jäsenrekisterinhoitajan tehtävät vievät muutaman tunnin viikossa ja vaativat huolellisuutta ja itsenäistä työotetta. Työhön saa täyden opastuksen ja nykyisen rekisterinhoitajan tuen vielä pitkälle syksyyn.

Somistajia: Somistuksen suunnittelu ja toteutus Vegaaniliiton tapahtumiin voi olla arvokasta lisäharjoittelua koulun tai työn ohella tai hauskaa luovuuden ja mielikuvituksen leikkiä.

Leikittäjiä: Myös perheen pienimmät halutaan ottaa huomioon, joten pelien ja leikkien pitäminen yhdistyksen perustehtävissä on paitsi antoisaa, myös hyödyllistä vapaaehtoistyötä jolla voi olla kauaskantoiset vaikutukset.Valokuvaajia: kuva kertoo tilanteesta usein sanoja monipuolisemmin. Innokkaat kuvaajat ovat aina arvokas apu yhdistykselle!

Projektisuunnittelijoita: Suunnittele hanke talousasioita myöten ja toteutetaan se yhdessä. Ilman suuria suunnittelijoita ja oma-aloitteisia projektien vetäjiä harvoin tapahtuu suuria. Tule ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan. Kootaan yhdessä hyvä tiimi toteuttamaan työ loppuun saakka.

Kädentaitoisia: Tuunaaja sydämeltäsi? Tule askartelukerhoilemaan, tekemään myyntituotteita, somistustarvikkeita tai vaikkapa essuja ruuanlaittajille.Toimistotyöntekijöitä: toimisto on aina sekalaisia tehtäviä pullollaan. Näitä voi joko tehdä silloin kuin sattuu paikalle, tai säännöllisesti paikalle saapumalla. Tehtävät vaihtelevat, joten tylsistymisen riski on pieni. Toimistotyöt eivät välttämättä aina tarkoita toimistossa istumista :)

Siivoajia: jos palkatun työntekijän ei tarvitse käyttää rakastamaasi asiaan: siivoukseen, hän voi käyttää sen muuhun hyödylliseen :) Siivoustaidot eivät milloinkaan ole aliarvostettuja!

Esittelijöitä: nautitko keskusteluista ihmisten kanssa? Haluatko tiedottaa veganismista? Tapahtumiin osallistuminen ja oman infopisteen takana seisominen on palkitsevaa!

Kouluttajia, luennoitsijoita: jos sinulla on jo hyvät tiedot veganismista ja olet halukas kehittämään niitä lisää yhdistyksen puitteissa, meillä on suuri tarve osaaville ja luonteville luennoitsijoille, työpajan pitäjille tai kouluttajille. Pohditaan yhdessä vahvuusalueet ja sopivimmat koulutustilaisuudet ja aiheet. Tervetuloa tiimiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti