maanantai 9. syyskuuta 2013

Syyspiknikillä suursuosio!

Wau! Kesän viimeinen piknik toi värikkäille vilteille 25 eri ikäistä ihastuttavaa ihmistä. Aurinko paistoi kuin viimeistä päivää, lämpötilat kohosivat hellerajoja hätyyttelemään ja häilyvä tuulenvirekin pysyi puidenlatvoja kutittelemassa. Muut kuin ihmislajiset viettivät pullantuoksuista päivää viereisellä lammella tai järven liplattavilla laineilla ja me siivettömät saimme syödä herkkumme rauhassa.Ruokaa oli taas yli kenenkään tarpeen joten moni sai vielä kotiinkin illaksi mutusteltavaa. Sadonkorjuuteema oli selkeästi esillä, kun paikalta löytyi kahta eri puolukkapiirakkaa, kolmea omenajälkkäriä ja kaalipiirakka. Omenat ja melonit toivat tervetullutta tuoreutta valikoimaan.

Muita päivän vatsantäyttäjiä oli muun muassa mausteiset linssipasteijat, kauramaitokaakao, vaniljakastike, kanelikierteet, 'pekoni'kierteet, keksit, vohvelit ja sipsit. Pandan uutuudet - suklaarusinat - ihastuttivat etenkin nuorinta väkeä :)

Ikähaarukan kokemuspäätyä edusti iloinen ohikulkija, joka tuli värien ja iloisen tunnelman houkuttelemana, rohkeasti kokeili kaikkea pöydästä, kehui antimia kovasti, sekä jäi toviksi turisemaan mukavia kanssamme.

Keskusteluja oli niin runsaasti että pelit ja leikit jäivät vallan leikkimättä. Kaikki taisivat vain nauttia ihanasta paahteesta, jota ei olisi syyskuun päiväksi uskonutkaan. Päivän D-vitamiinit tuli itsekunkin tankattua siitä luonnollisimmasta lähteestä!Piknik oli ihana huipennus Vegaaniliiton kauniille kesätapahtumille. Mielissä kävi, että josko sittenkin vielä yksi ulkoilmatilaisuus olisi mahdollinen, mutta sitten realismi - vai pessimismi? - iski ja hymyillen totesimme, että ehkä tästä on hyvä jatkaa iloisilla sisätilailloilla. Seuraavaksi luvassa onkin peli-ilta Ravintola 931:ssä, 17.9. Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti