keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Ravitsemus, herkuttelu ja elämäntapa -luentosarja, osa 1


Kevään aikana järjestämme luentosarjan nimellä Ravitsemus, herkuttelu ja elämäntapa. Ensimmäinen luento järjestettiin keskiviikkona 4.2. aiheella Veganismi – mitä ja miksi? Vegaaniliiton puheenjohtajan eli Sari Komulaisen luentoa saapui kuuntelemaan 17 henkilöä, joista osa oli ollut vegaaneita pitkään ja osa puolestaan oli vegaanimatkansa alkutaipaleella.

Keskustelimme muun muassa siitä, mistä syistä vegaaniksi on päädytty, millaista se on ollut ja onko jokin ollut erityisen helppoa. Helppoina asioina mainittiin esimerkiksi se, että ruoanlaitto on nopeaa, helppoa ja edullista. Ruokatarvikkeet, kuten kasvimaidot ja soijarouheet, ovat hyvin säilyviä, joten kaapista löytyy aina tarvikkeita ruoanlaittoa varten.


Luennolla tarjoiltiin Kamomillan konditoria -blogin Sadun leipomia Runebergin whoopieita, gluteenittomia Runebergin torttuja sekä Runebergin muffinsseja. Sadun blogista löytyy useita muitakin Runeberg-ohjeita, joten klikkaa itsesi sinne tästä!

Runsaudensarvi-kauppa lahjoitti luennolle pientä naposteltavaa, kuten nallekarkkeja sekä kuivahedelmiä ja pähkinöitä. Lisäksi kaikkien luennolle osallistuneiden kesken arvottiin pieni yllätyspalkinto, joka sisälsi Runsaudensarven tuotteita. Kiitos lahjoituksista!

Onnetar suosi Neveä, joka sai pestopurkin ja eväsnakin sekä
eväs- ja suklaapatukan. Kaikki tietysti vegaanista!

Luentosarja jatkuu keskiviikkona 4.3. klo 17 toimistollamme eli osoitteessa Kuninkaankatu 39. Tuolloin laillistettu ravitsemusterapeutti Johanna Kaipiainen luennoi ravitsemuksesta. Tapahtuma löytyy Facebookista, joten klikkaa itsesi mukaan! Kutsuthan mukaan myös veganismista kiinnostuneet kaverisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti