tiistai 1. helmikuuta 2011

Tervetuloa blogin pariin

Vegaaniliitto edistää kasvissyöntiä ja veganismia eli elämäntapaa, jossa vältetään eettisistä, ekologisista ja terveydellisistä syistä kaikkia kokonaan tai osittain eläinkunnasta peräisin olevia tuotteita sekä eläinten riistoon perustuvia palveluita. Tampereen paikallisryhmä haluaa toiminnallaan konkretisoida näitä tavoitteita erilaisin tempauksin ja tapahtumin.

Tampereen ryhmällä on paljon monenlaista toimintaa: Peruskokoustamisen lisäksi järjestämme noin kahden viikon välein kokkailuiltoja ja hieman väljemmällä aikataululla maistatuksia sekä muita tapahtumia. Lisäksi pyrimme olemaan mukana kaikenlaisissa muiden tahojen järjestämissä tapahtumissa.

Maidottoman maistatuksen maistiaislautanen
Blogin tarkoituksena on ensisijaisesti raportoida ja kertoa juttuja siitä, mitä olemme touhuilleet. Juttujen lomaan ujuttelemme muun muassa kuvia ja reseptejä, joten blogissa kannattaa vierailla tästäkin syystä. Blogin tehtävänä on myös antaa vinkkejä toisille Vegaaniliiton paikallisryhmille ja toki myös kaikille muillekin ruohonjuuritason toimijoille, jotka hakevat inspiraatiota omaan toimintaansa.

Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti