perjantai 25. lokakuuta 2013

Tomut tassuista!

Toimistolla pidettiin syyssiivouspävä lauantaina 19.10. Ja Vegaaniliiton siivouspäivä tarkoittaa tietenkin puhdasta keittiötä täynnä makoisia herkkuja!

Oli aika tomuttaa nurkat ja hyllynpäälliset ja tavata toimistolaisten kesken iloisen ja leppoisan tekemisen parissa! Jaamme toimistomme Oikeutta eläimille -yhdistyksen aktiivien kanssa ja siksi onkin mukavaa aina välillä istua yhdessä alas ja vaihtaa kuulumisia paremminkin.

Toimistolla työnteko se vasta maistuu!
Siivouspäivän lisäksi olemme molemmat mukana järjestämässä eläinoikeustapaamista tuonne naapurikuntaamme, Ylöjärvelle, ja siivouksen ja herkkujenvalmistuksen lomassa suunnittelimme kiinnostavaa ja maistuvaa ohjelmaa myös sinne.

Maailman Vegaanipäivän (1.11.) kahvilaa varten piti testata monta reseptiä ja Enni ja Anette olivatkin työn touhussa viisi kokonaista tuntia. Kyllä se kannatti, sillä söimmekin ihania kakkuja ja piirakoita koko lopun päivää, kokousten lomassa ja työnteon jälkeen. Tiukkaa kakkuarviointia oli myös luvassa, sillä täydellisyydentavoittelu ruuanlaitossa ei ole tämän porukan huonoin ominaisuus!

Valmistumassa juustokakkua, tofupiirakkaa ja chili-suklaakakkua.


Chilisuklaakakun chilisyys oli huomattavan pohdinnan aiheena, kun pitää ottaa huomioon niin chilinystävät kuin miedompaakin lämpöä arvostavat. Enni taiten löysi oikeat määrät ja tuhtia suklaapommia jäi toimistolaisten onneksi vielä maanantaillekin jääkaappiin!

Piirakkamestari Enni

Tofupiirakka oli herkullista, mutta siihen jäi eniten paranneltavaa. Reseptiä pitää vielä muokata niin, että täytteestä saa kiinteämmän. Moni maistelijoista esitti myös toivomuksen reilummasta mausteiden annostelukädestä. Pohja sai kovasti kiitosta. Nyt odotammekin mielenkiinnolla, mihin suuntaan resepti kehittyy!


Värikkyys: 10/10, kiinteys: 6/10. Uusi maistelukierros edessä siis!

Juustokakku oli juuri niin hyvää kuin juustokakun kuuluukin ja se taisi kadota ennen kuin kukaan ehti sanoa puolukka. Kuvia uusi innokas wannabe-kuvaajamme kuitenkin ehti räpsiä ennen vuuan täydellistä tyhjenemistä.

Hyvä valo, siisti kattaus, suussasulava maku.


Iloinen ja vatsat ja makunystyrät täyttävä päivä kaiken kaikkiaan. Kyllä siivoaminen on vaan kivaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti