sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Maailman ympäristöpäivän vegaanipiknik


Maailman ympäristöpäivää vietettiin sunnuntaina 5.6. ja samalla starttasi Tampereen kaupungin organisoima Vihreä viikko. Vegaaniliitto pakkasi eväskoriin ruokaa sekä vilttejä ja asettui Koskipuistoon kaikille avoimelle nyyttikestipiknikille.

Ruokakeko vain kasvoi sitä mukaa, kun uusia piknikkeilijöitä saapui paikalle. Kaikenlaista herkkua olikin tarjolla: seitannakkeja, pastasalaattia, brownieseja, papusalaattia, vastaleivottua leipää, erilaisia levitteitä, vesimelonia, kalattomia "kala"pihvejä, muffinsseja, oliiveja, karkkia, keksiä... Siitä huolimatta, että ruokaa oli tarjolla valtavasti, ei jäljelle jäänyt kuin muutama murunen.

Koko piknikin ajan aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämmitteli varpaita – saattoivatpa joidenkin nahkat hieman päivän aikana punertuakin. Toivottavasti kaikkien osallistujien ihot säilyivät kuitenkin palamatta. Vegaaniliittolaiset kiittävät kaikkia uusia ja vanhoja pikniktuttavuuksia mukavasta seurasta ja kivoista keskusteluista!

Vegaaniliitto järjestää kesän aikana useampia piknikkejä, joista ilmoitellaan ainakin Facebookissa, Eläinoikeusfoorumilla, kotisivuillamme sekä tietenkin täällä blogissa. Mukaan kannattaa ehdottomasti tulla, jos yhtään mietityttää, miltä vegaaniruoka maistuu tai jos kaipaa muiden vegaanien seuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti