tiistai 14. kesäkuuta 2011

Sikajuhlat ensi tiistaina!


Sikajuhlat!

Vegaaniliitto kutsuu kaikki täyttävän, proteiinipitoisen ja maittavan ruoan ystävät osallistumaan Sikajuhlille tiistaina 21.6. klo 12–17 Tampereen keskustorille. Tiedossa on sellaiset kekkerit, joille siat todennäköisesti näyttäisivät peukkuja, jos niillä olisi sellaiset. Tempauksen tarkoituksena on osoittaa, että veganismi ei ole ainoastaan porkkanaraastetta rakastavien naisten tai hentoisten miesten ruokavalio.

Maistatusteltassamme on tarjolla niin seitanmakkaraa, lihattomiapiirakoita kuin tulisia soijasiipiäkin. Halukkaat saavat osallistua sikasuunnistukseen, jossa onnekkaimmat voittavat teemaan sopivia palkintoja. Lisäksi kokoamme tapahtumaan lihattoman lihatiskin, jossa on nähtävillä erilaisia lihaa korvaavia ja lihan tavoin käytettäviä tuotteita. Kotimatkalle voi ottaa mukaan reseptejä, joita voi hyödyntää vaikkapa juhannusgrillailun ostoslistaa mietittäessä.

Maailmalla on lukuisia raavaita miehiä, kuten Mike Tyson, Brad Pitt, Steve-O, Woody Harrelson, Anthony Kiedis ja Carl Lewis, jotka pärjäävät vallan hyvin vegaaniruoalla. Kukaan heistä ei valitettavasti pääse osallistumaan tapahtumaamme, mutta paikalla on liuta muita vegaanimiehiä.


Lisätietoa tapahtumasta saa osoitteesta tampere (ät) vegaaniliitto (piste) fi

- Liha- ja kasvisnakkien proteiinivertailua Leo Straniuksen blogissa: http://leostranius.fi/2011/05/perinteiset-makkarat-haviavat-kasvisnakeille/
- Veganismi ja urheilu -esite (pdf), Vegaaniliiton verkkosivuilla: http://vegaaniliitto.fi/esitteet/urheiluesite.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti