torstai 23. kesäkuuta 2011

Seitanpihvi- ja soijarouhepyörykkäainespussit myynnissä!

Tampereen Vegaaniliittoa voi nyt tukea herkutellen!


Kesäsika-seitanpihviaineksesta valmistuu noin kahdeksan seitanpihviä grilliin tai pannulle: Tarvitset pussin sisällön lisäksi soijakastiketta ja öljyä sekä mieleistäsi marinointi- tai grillauskastiketta. (Jos haluat hifistellä, voit lisätä seitantaikinaan myös balsamiviinietikkaa.) Seitantaikina valmistuu siten, että ensin pussin sisältö kaadetaan kulhoon ja sekoitetaan, jotta mausteet ovat varmasti sikin sokin. Mukaan mitataan vettä, öljyä ja soijakastiketta. Sitten seitan vaivataan kiinteäksi ja muotoillaan pötköksi, minkä jälkeen seitan keitetään. Keittämisen jälkeen seitan leikataan sopiviksi siivuiksi, marinoidaan ja grillataan.


Possuttomat pyörykät -soijarouhepyörykkäaineksesta voi paistaa kaksikymmentä herkullista pyörykkää. Pussin sisällön lisäksi tarvitset vain vettä ja öljyä. Ainekset sekoitetaan, niiden annetaan turvota hetken aikaa ja sitten niistä muotoillaan napakasti puristaen pyöryköitä, jotka paistetaan pannulla kauniin ruskeiksi.

Kesäsika-pussin hinta on 4,50 euroa ja  Possuttomien pyöryköiden 3,50. Pusseja voi ostaa Runsaudensarvesta eli osoitteesta Kauppakatu 4. Pussien tuotto käytetään parhaalla mahdollisella tavalla eli veganismin ja eläinten oikeuksien edistämiseen. Pussirahoilla rahoitetaan muun muassa maistatuksiamme ja muuta toimintaamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti